Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe
DUHOVNI CENTAR VETERNICA
 
TRODNEVNICA  3. - 5.12.2013.

U utorak, 03. 12., župnik župe Bl. Leopolda Bogdana Mandića, Dominik Vukalović  predvodio je Misno slavlje u našoj župi, kao prvi dan trodnevne priprave za naš župni blagdan sv. Nikole biskupa. Kroz propovijed o sv. Franji Ksaverskom približio nam je njegov život i njegovo misionarsko djelovanje, te način kako bi i mi trebali djelovati u svojem životu. Suslavio je domaći župnik Tomislav Petrić, a Misno slavlje je pratio Zbor mladih mješovitog uzrasta.
U srijedu, 04. 12., župnik župe Rođenja BDM u Drnju, Ozren Bizek predvodio je Misno slavlje, kao drugi dan trodnevne priprave. Suslavio je domaći župnik Tomislav Petrić i đakon Miljenko Flajs. U prigodnoj propovjedi, povodom blagdana sv. Barbare, župnik O. Bizjak približio nam je njen kratki i mučenički život. Mješoviti pjevački zbor naše župe bio je u pratnji Misnog slavlja.
Završnicu trodnevne priprave, u četvrtak, 05. 12., predvodio je župnik župe sv. Ivana Krstitelja u Ivanecu, Nikola Bukovčan u suslavlju sa domaćim župnikom Tomislavom Petrićem. Mješoviti pjevački zbor naše župe bio je u pratnji Misnog slavlja.


BLAGDAN SVETOG NIKOLE 6.12.2013.

U petak, 06. 12.  proslavili smo blagdan sv. Nikole biskupa, zaštitnika naše župe i grada. Svetu misu u 11  i u 18 sati predvodio je župnik župe sv. Jurja mč. u Đurđevcu, Marko Rac, a suslavili su svećenici Koprivničkog dekanata.

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
mastermario66
mastermario66
WYSIWYG Web Builder