Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe
DUHOVNI CENTAR VETERNICA
BOŽIĆNI KONCERT, 08.12.2017.

U petak, 08.12.2017. održan je Božićni koncert u našoj crkvi koji nas je uveo i uljepšao ovo nadolazeće Božićno vrijeme. Nastupile su mlade solistice Marija i Dorja koje uz  prijateljstvo veže i ljubav prema glazbi pa su tako i osmislile koncert. Izvele su neke od najpoznatijih klasika (Hatze, Schubert, Bach i drugih) pa sve do tradicionalnih božićnih pjesama.
Marija Bilić je maturantica  srednje glazbene škole u Varaždinu. Svira klavir  pod vodstvom profesorice Ivane Godec-Vinceković. Sudjelovala je na mnogim međunarodnim natjecanjima, raznim nastupima te dva puta kao solistica na Varaždinskim baroknim večerima. Usavršavala se na mnogim seminarima kod akademskih profesora. Od svoje devete godine intenzivno se bavi glazbom, a ulaskom u srednju školu upisala je i violončelo i solo pjevanje kao dodatne predmete.
Dorja Sabolović maturantica je solo pjevanja u srednjoj glazbenoj školi u Varaždinu u klasi profesorice Dorotee Ilčić. Nakon završene osnovne glazbenu školu za klavir u Koprivnici, nastavila je glazbeno obrazovanje u Varaždinu. Sudjelovala je na mnogim seminarima koje su održali europski i hrvatski operni pjevači. Pjevanje usavršava kod akademske profesorice Martine Zadro kod koje je i sudjelovala na seminaru pjevanja i glume. Svakodnevno se bavi glazbom i nastupa na raznim događanjima. Od malena je uključena u glazbu počevši od pjevanja u crkvi kao psalmistica, te je tako nastavila svoje glazbeno obrazovanje.

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
mastermario66