Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe
DUHOVNI CENTAR VETERNICA
U subotu 09. rujna 2017., ministranti, pjevači mješovitog zbora mladih, čitači i članovi župnog vijeća hodočastili su u Nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovcu. Po dolasku u Karlovac pozdravio nas je rektor Svetišta mons. Antun Sente ml., koji nam je ukratko ispričao njegovu povijest i upoznao nas s trenutnim pastoralnim aktivnostima. U Euharistijskom slavlju sudjelovali su svećenici iz Svetonedeljskog dekanata, iz Zadra te  naš župnika Tomislav Petrić i stalni đakon Miljenko Flajs. Na početku slavlja, mons. Antun Sente ml., pozdravio je sve prisutne hodočasnike i izrekao zahvalnost što smo svi zajedno došli k sv. Josipu moliti za njegov zagovori i njegovu pomoć. U homiliji je naglasio svakodnevna svjedočanstva ostvarenih milosti po zagovoru sv. Josipa, te još jednom istaknuo kako je on bio tih i krotak čovjek, ali i jak čovjek koji je nosio život bez prigovaranja, s potpunim pouzdanjem u Gospodina.
Nakon euharistijskog slavlja i zajedničkog objeda, nastavili smo svoje hodočašće u Župu Presvetog Trojstva u Karlovcu, gdje nas je dočekao
gvardijana franjevačkog samostana fra Krunoslav Albert i ukratko nam ispričao povijest samostana i crkve. Prije povratka u Koprivnicu, imali smo priliku posjetiti bogatu Muzejska zbirka Franjevačkog samostana.
HODOČAŠĆE U KARLOVAC, 19.09.2017.

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
mastermario66