Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe
DUHOVNI CENTAR VETERNICA
 
USKRS, 05.04.2014.

Uskrs, 05.travnja
Na nedjelju Uskrsnuća Isusova, župnik T. Petrić je predvodio je uskrsna misna slavlja u 7h - s obredom blagoslova hrane, u 9h, 11h i u18h. Pozdravljajući vjernike, župnik je istaknuo da je svetkovina Uskrsa - svetkovina pobjede života nad smrću. Isus je pobijedio smrt, ne samo svoju, nego i našu, te je i nama otvorio vrata vječnosti. Zato smo se danas posebno radosni sabrali oko Isusove muke, smrti i pobjede u uskrsnuću, rekao je biskup. Na kraju mise župnik je, čestitajući okupljenima, istaknuo kako je Uskrs zajednički blagdan sviju jer je Isus za svakoga od njih umro i uskrsnuo. Jedni drugima želimo da nam Uskrs bude sretan i blagoslovljen, a to znači da nas Isus svojom milošću prati na našem zemaljskom životnom putu da bismo se svi zajedno s Njime mogli radovati u vječnosti.
 
BOŽIĆ ,  25.12.2016.
Svetkovina Isusovog rođenja svečano je proslavljena u nedjelju 25. prosinca misnim slavljima koje je predvodio župnik Tomislav Petrić uz asistenciju đakona Miljenka Flajsa. Pozdravljajući mnoštvo nazočnih vjernika, župnik je rekao kako na blagdan Božića Boga dolazi k nama toliko da bliže nije mogao. Bog postaje jedan od nas i njegova riječ postaje nam toliko razumljiva, prihvatljiva i dolazi k nama s velikom ljubavi prema čovjeku. Na kraju mise župnik je svima čestitao Božić te zaželio da iz dana u dan živimo Božju riječ koja se utjelovljuje po nama u našoj Crkvi i u našem društvu.
Na misnom slavlju u 11 sati mladi su još jednom izveli prigodan igrokaz koji su poklonili svim župljanima kao dar za Božić, a župnik je na kraju mise blagoslovio svu prisutnu djecu.
MISA U 9 SATI
MISA U 11 SATI

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
mastermario66
mastermario66