Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe
DUHOVNI CENTAR VETERNICA
 
TRIDESETA NEDJELJA KROZ GODINU, 27.10.2013.

Trideseta nedjelja kroz godinu C,  27.10.2013.

U tridesetoj nedjelji kroz godinu, kroz Lukino evanđelje (Lk 18, 9-14), koje govori o molitvi farizeja i carinika, naučimo i mi kako treba iskreno moliti.
Bogu je sve znano no, kako nam je dao slobodu, On želi i naše sudioništvo. Molitva može biti naš lijek. Lijek za sve naše boleštine, lijek  za naš duhovni život. Ako iskreno i s pouzdanjem molimo, bit ćemo uslišani i otići ćemo "opravdani kući svojoj". Isus ističe kako je Bog neizmjerno milosrdan prema grešnicima prema svima onima koji pred njim priznaju svoje slabosti, mane pogreške, grijehe, ...  Blagoslivljat ću Gospodina u svako doba, njegova će mi hvala biti svagda na ustima.

       Nek se Gospodinom duša moja hvali: nek čuju ponizni i nek se raduju!  (Ps  34, 2 - 3)

Na lijep način, ove nedjelje smo i krštenjem sedmog djeteta u obitelji i sudioništvom đakona iz Izole, u krštenju i Euharistiji, zaokružili našu molitvu Gospodinu prisjetivši se krsnih obećanja i primivši novog člana u našu župnu zajednicu.
Da bi smo se podsjetili kako iskreno i ponizno treba moliti, neka nam ova "Mala škola molitve" kroz dest koraka, pomogne u tome.
WYSIWYG Web Builder

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
mastermario66
mastermario66
WYSIWYG Web Builder