Caritas
Župni caritas Sv. Nikole biskupa osnovan je među prvima u novoosnovanoj Varaždinskoj biskupiji. Na samom početku Caritas je imao nekoliko članova, koji su vodili uz župnika brigu o potrebitim obiteljima. Danas vijeće broji četrnaest članova koji su na raspolaganju za naše potrebite župljane. O blagdanu Uskrsa i Božića podijelimo između 50 i 60 paketa raznih namirnica. Potrebitima pomažemo i u podmirenju režija, plina i struje. Uz nedjelje caritasa u adventu i korizmi, kada kao župa prikupljamo sredstva za biskupijski Caritas, također nastojimo dva puta godišnje i kupiti svinjsko meso za potrebe caritasove kuhinje u Varaždinu. Svaki dan djelatnici našeg caritasa, osobito zvonar Ivan, dijele kruh ispred gradskog Crvenog križa, kojega nam daruje trgovina Interspar.
I naša molitvena zajednica uključila se u rad caritasa, na način da financira školovanje 15-ero djece u Africi preko udruge Zdenac.
Pozivamo sve naše župljane, dobre volje da  pomognu u svesrdnom radu našeg Caritasa, bilo svojom pomoći u odjeći, hrani, novcu ili savjetima.

Josip Hajduković, voditelj župnog caritasa

AKCIJA CARITAS PODJELA HRANE 2 ZUPNI CARITAS AKCIJA CARITASA PODJELA HRANE 3
AKCIJA CARITASA PODJELA HRANE 4 AKCIJA CARITASA PODJELA HRANE
Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
mastermario66
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
WYSIWYG Web Builder