Molitvena zajednica Isus i Marija
Zajednica je nastala davne 1995. godine, za vrijeme župnika Silvija Brezovačkog. Od prvih dana sastajemo se utorkom navečer. Susret počinje sa svetom krunicom i misom sa Časoslovom. Na misi najčešće pjeva naš sastav zajednosa cijelom crkvom. Poslije mise nastavljamo susret u vjeronaučnoj dvorani sa pjesmom, slavljenjem, poukom molitvom. Zajednica broji tridesetak stalnih članova te dosta drugih koji dolaze da bi upoznali svoju vjeru na jedan drugačiji, prisniji način, te naučili doći u iskreno zajednišvo sa Bogom i Crkvom kroz molitvu, sakramente i proučavanje Božje riječi.
Molitvena zajednica
Također molimo za bolesne na duši i tijelu. Zajednica je uvela, uz blagoslov župnika Blaža Horvata, klanjanje na prve petke koje i animiramo pjesmom i meditacijama.
Naši članovi su aktivni u svim aktivnostima župe iz kojih dolaze. Za sada, možemo dati Bogu hvalu, imamo jednog kandidata za svećenika i jednu časnu sestru, te još jednu koja se sprema da to postane. Smatramo da je to najveći blagoslov našeg zajedništva kad ljudi koji su daleko odlutali od Boga i Crkve se vrate svim svojim srcem i pronađu svoj drugi dom. Otvoreni smo za sve one koji žele doći i možda na novi način si približiti svoj odnos sa Bogom i Crkvom. Velika nam je podrška naš župnik Tomislav i đakon Miljenko koji su spremni uvijek pomoći kad sami ne možemo.  Zajednica je karizmatskog tipa tj. otvoreni smo novoj evangelizaciji o kojoj govori sv. Otac papa Benedikt i njegov prethodnik blaženi Ivan Pavao II. Svojim odricanjem i dobrovoljnim prilozima pomažemo misije i skrbimo za svoju kumčad u Africi.
Svi ste dobrodošli! 

Ivan Lončar, voditelj i Ivanka Lukač, zamjenica
Sveti Nikola Biskup
Župni susreti Život župe

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
mastermario66
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
WYSIWYG Web Builder