Sveti Nikola Biskup
Susret mladnih vjernika koprivnièkog dekanata
U subotu 14. travnja u župi sv. Nikole u Koprivnici održat će se treći dekanatski susret u sklopu pripreme za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Sisku 5. i 6. svibnja 2012. Susret će početi svetom misom u 19:00 sati, a svojim sviranjem i pjevanjem animirat će zbor mladih sv. Nikole "Ime ljubavi".
Nakon svete Mise u župnoj dvorani bit će pripremna kateheza. Katehezu će animirati mladi naše župe! Tema treće kateheze na susretu bit će
Gospodin Isus me posla da progledaš (Dj 9,17).
PLAKAT ZA SUSRETE MLADIH
1.04.2012.
Život župe Župni susreti NAJAVA PRVE PRIÈESTI U NAŠOJ ŽUPI I PROBA
19.04.2012.
U nedjelju, 22. travnja pod misom u 11:00 sati slavit ćemo prvu sv. pričest u našoj župi. Ove godine imamo pedeset i pet prvopričesnika. Djeca su se kroz duži period pripremala za ovaj važan događaj. Veliko je ovo slavlje ne sam za njih nego i za njihove obitelji i cijelu našu župu. Da bi nam slavlje bilo što bolje, župnik je pozvao prvopričesnike i da dođu u subotu 14. Travnja 2012. na probu. U subotu u 10:00 je prva sv. ispovijed za prvopričesnike. Preporuča se da se ispovjede i njihovi roditelji. Prva pričest je poseban doživljaj za svakog prvopričesnika, to je prvi bliski susret sa Isusom preko pričesti. Mi stariji rado se sjećamo tog važnog događaja. Te ljepote, te bjeline, tog prvog našeg slavlja. Neka nas sve i ova proslava prve pričesti obogati, neka bude istinsko slavlje i duhovno bogatstvo za sve članove naše župe. Dođimo na slavlje naših prvopričesnika, slavimo i veselimo se s njima!
DUHOVNA OBNOVA - PATER MARKO GLOGOVIÆ
30.08.2012.
PATER MARKO GLOGOVIC

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
mastermario66
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
WYSIWYG Web Builder