Sveti Nikola Biskup
Cvjetnica u našoj Župi
Na Cvjetnicu u 9:00 sati okupilo se je mnoštvo vjernika na svetoj Misi, koji su prethodno u procesiji ušli na glavni ulaz crkve. Procesija je krenula iz župnog dvorišta gdje je petnaest minuta prije bio blagoslov maslinovih grančica. Na ovoj svetoj Misi veliki mješoviti zbor je pjevao Muku Gospodina našega Isusa Krista po Marku.
Misana Cvjetnicu
Cvjetnica u našoj Župi
Na Cvjetnicu u 11:00 sati okupilo se također mnoštvo vjernika na svetoj Misi. Na ovoj Svetoj Misi nije bilo procesije već samo blagoslov grančica na početku svete Mise. Kao i uvijek na svetoj Misi u 11:00 sati bude najviše ministranata i onih malih i onih velikih. Roditelji od nekih ministranata su bili i među čitačima Muke Gospodina našega Isusa Krista.
Biblijska èita muku na misi u 11 sati
Djelatnici župnog Caritasa prije mise dijelili maslinove granèice
1.04.2012.
DJELATNICI ZUPNOG CARITASA S GRANCICAMA
Cvjetnica u našoj Župi
1.04.2012.
MISA NA CVJETNICU 11
Pod svim Misama na Cvjetnicu djelatnici župnog Caritasa dijelili su pred crkvom maslinove grančice, a dragovoljni prilog naših vjernika namijenjen je misijama, te za potrebe djelovanja našeg župnog Caritasa, kako bi pomagao potrebnima u našoj župi!
1.04.2012.
Na Biblijskoj skupini u subotu članovi skupine uvježbavali su čitanje Muke Gospodina našega Isusa Krista po Marku po ulogama na Misi u 11:00 sati. Na nedjelju Cvjetnice Muku Gospodina našega Isusa Krista čitali su članovi: bračni par Lugomerić, Krešimir Sever, bračni par Matotan,  Darko Matijević i bračni par Radotović. Župnik Tomislav je čitao ulogu Isusa Krista. Evo kako je to izgledalo!
BIBLIJSKA CITA MUKU U 11 SATI
Mladi èitaju muku na misi u 18 sati
Na susretu mladih u petak mladi su uvježbavali čitanje Muke Gospodina našega Isusa Krista po Marku po ulogama za Misu u 18:00 sati. Na nedjelju Cvjetnice Muku Gospodina našega Isusa Krista čitali su: Anja Sever, Mia Šimunić, Stella Šimunić, Ivana Polančec,  Lovro Sever i Hrvoje Šijak. Župnik Tomislav je čitao ulogu Isusa Krista. Evo kako je to izgledalo!
MLADI CITAJU MUKU U 18 SATI
Nedjeljom u 17:30 sati, prije svete Mise, bračni parovi čitaju križni put koji vodi đakon s ministrantima, a uvijek jedan muž iz biblijske nosi križ. Ove nedjelje križ je nosio Igor Lugomerić, a postaje križnog puta  čitali su bračni par Vlasta i Milan Matotan. Ovako je to izgledalo na nedjelju Cvjetnice!
KRIZNI PUT U NASOJ ZUPI
1.04.2012.
1.04.2012.
1.04.2012.
Život župe Župni susreti

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
mastermario66
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
WYSIWYG Web Builder