Župni zbor "Ime ljubavi"
Zbor mladih "Ime ljubavi" djeluje od 1996.godine. U njihovu dugogodišnjem djelovanju izdan je jedan CD, a u pripremi je i drugi. Kao rezultat kršćanskog ozračja, konstantnog rada i međusobnog poticanja, zbor je uspio sudjelovati na mnogim festivalima duhovne glazbe; poput Krapinafesta, Stepinčevih nota, Dugafesta, Festivala dobrog Pastira, Festivala svete Cecilije i Martinfesta. Održali su Uskrsni koncert u svojoj župi i privukli mnoge slušatelje.


Pjevali su i gostovali u brojnim župama Varaždinske biskupije i Zagrebačke nadbiskupije. Isto tako, svojim pjevanjem uveličavaju svečanost svetih misa tijekom mnogih trodnevnica u župi i izvan nje. Na večernjim nedjeljnim misama i svim blagdanima liturgijskim pjevanjem privlače mnoge mlade i potiču ih na aktivno sudjelovanje u Crkvi.
Danas zbor čini šesnaest stalnih članova. Gitarist je Ivan Petrović, flautu svira Romana Pavliša, a za klavirom je Roko Žaja koji ujedno i vodi zbor.
Probe pjevanja imamo svake subote i nedjelje u župnoj dvorani. Subotom od 19 30 h, a nedjeljom pola sata prije svete mise. Pozivamo sve mlade koji se žele uključiti u zbor i koji žele pjesmom, poput nas, slaviti Boga da nam se pridruže.
Zbor Ime ljubavi
Mješoviti pjevaèki zbor
                                                                                    Uz svesrdnu podršku bivšeg župnika preč. Blaža Horvata, kao i sadašnjeg župnika vlč. Tomislava Petrića, za dugu tradiciju kvalitetnog višeglasnog pjevanja u župi zaslužni su i bivši župnici vlč. Nikola Sertić i vlč. Đuro Golubić koji su bili skladatelji, te časne sestre Bosiljka Kasić i Evanđelista Rajić  koje su bile orguljašice.  Danas sa zborom rade Natalija Imbrišak, dirigentica i Snježana Gregur, orguljašica. Natalija Imbrišak magistra je umjetnosti iz orgulja i profesor teorijskih glazbenih predmeta.Predaje orgulje u Srednjoj glazbenoj školi u Varaždinu. Uz djelovanje kao dirigentica i orguljašica, često i solistički koncertira na orguljama. Ekonomistica Snježana Gregur orguljašica je u župi već više od 30 godina. Zbor rado izmjenjuje susrete sa drugim crkvenim zborovima, redovito sudjeluje na  smotri zborova u povodu blagdana Sv. Cecilije u Varaždinu i s radošću se uključuje u sva glazbena događanja u Biskupiji. 35 članova jedna su glazbena obitelj uvijek voljna pomoći i u ostalim župnim  aktivnostima. Probe zbora održavaju se jednom tjedno     ( u slučaju potrebe i više ), srijedomiza večernje mise. Dobrodošli su svi koji vole liturgijsko pjevanje!
          
Zbor mješovitog djeèjeg uzrasta
vjeronauka Ivana Flajs, a za orguljama je gospođica Sabina Mikor, maturantica koprivničke gimnazije. Valentina Hajduković i Veronika Lojan zadužene su za registre. Antonija Hajduković, Sara Jindra, Doria Sabolović, Petra Podgorelec i Sabina Mikor odvažne su solistice. Zbor je nekoliko puta nastupio u varaždinskoj katedrali povodom blagdana svete Cecilije, kao i u svojoj župnoj crkvi sv. Nikole biskupa. Zbor izvodi jednoglasne i dvoglasne skladbe. Njeguje pučke popijevke, kao i duhovne šansone.
Djeèji zbor
Mješoviti zbor župe Sv. Nikole biskupa čine pjevači amateri koji se redovito skupljajuna svetoj misi nedjeljom u 9 sati. Zbor također pjeva u prigodama svih blagdana i različitih liturgijskih slavlja. Repertoar zbora obuhvaća pučko i višeglasno liturgijsko pjevanje kao i vrijedna djela umjetničke glazbene literature. Dio bogatog repertoara zabilježen je na nosaču zvuka ˝Slavim te Gospode snimljenom 2000.godine na poticaj župnika vlč. Jurja Župančića.
Sveti Nikola Biskup
Život župe Župni susreti
Mješoviti zbor

Dobro došli  na WEB stranicu Župe svetog Nikole biskupa Koprivnica !
mastermario66
Župa svetog Nikole biskupa Koprivnica
WYSIWYG Web Builder
Zbor mješovitog dječjeg uzrasta aktivno slavi Gospodina na misama u 11 sati svake nedjelje. Zbor, većinom u današnjem sastavu, nastao je na poticaj ondašnjeg župnika preč. Blaža Horvata, a  podršku je dalje nastavio današnji župnik vlč. Tomislav Petrić. Pjevače čine djeca uzrasta osnovne i srednje škole. Redovito i s voljom dolaze na probe svake subote. Zbor vodi učiteljica