You are currently viewing Predstavljanje prvopričesnika

Predstavljanje prvopričesnika

  • Post author:
  • Post category:Vijesti

Na prvu nedjelju došašća, na misi u 11 sati, župnoj zajednici predstavljeni su ovogodišnji kandidati za primanje prve pričesti.

Nakon propovijedi župnik je redom prozvao svakog kandidata. Ove godine su na panou njihova imena upisana u zrna pšenice od koje nastaje kruh. Ovdje kruh u Kristovim rukama označuje onaj Kruh, odnosno Tijelo Kristovo, kojim nas hrani i za čije blagovanje se pripremaju i naši kandidati za svetu pričest. Pano s njihovim imenima ostat će kroz čitavo vrijeme do proslave prve pričesti na oltaru Srca Isusova, te će tako cijela župna zajednica moliti s njima i za njih.

Na kraju svete mise, naš „Dječji zbor mješovitog uzrasta“ održao je kratki koncert pod ravnanjem voditeljice gđe. Ivane Flajs. A na klavijaturama je pratnja bila gđica. Sabina Mikor. Dječji zbor naše župe pjeva nedjeljama i blagdanima na misama u 11 h i svojim anđeoskim glasovima uljepšava euharistiju. Zahvaljujemo dječici i njihovoj voditeljici na njihovom trudu i požrtvovnosti kojim koristeći svoje talente, daju hvalu Bogu!